Maatschappelijk werker Sociale dienst (M/V/X) halftijds

maatschappelijk werker, jobs

Functieomschrijving

Je takenpakket: als maatschappelijk werker streef je, samen met je collega's van de Sociale dienst, naar een kwaliteitsvolle dienstverlening naar de burgers toe. Je begeleidt cliënten op een professionele manier en biedt hen psychosociale hulp, informatie, advies en concrete dienstverlening aan. Je voert het sociaal onderzoek uit, analyseert en formuleert de hulpvraag en staat in voor hulpverlening op maat.

Jouw profiel:


  • je bent klantvriendelijk en hulpvaardig ingesteld;
  • je beschikt over goede communicatievaardigheden en een groot inlevingsvermogen;
  • je kan goed in teamverband werken;
  • je kan je werk zelfstandig organiseren en prioriteiten stellen;
  • je beschikt over een bachelordiploma maatschappelijk werk, bachelor in de sociale gezondheidszorg of sociale verpleegkunde indien diploma behaald vóór afstudeerjaar 2011;
  • je begrijpt en spreekt voldoende Nederlands, hetgeen je kan aantonen door het voorleggen van een diploma uitgereikt door een Nederlandstalige onderwijsinstelling of een bewijs van 'kennis van het Nederlands';


Contract en verloning:

  • Contractuele aanwerving van onbepaalde duur;
  • Halftijds (19u/week); Uitbreiding naar een tewerkstelling van 80% is mogelijk via vervangingsovereenkomst;
  • Weddenschaal B1-B3 - bruto geïndexeerd maandsalaris min. € 1230,39 - max. € 2073,17 (bij halftijdse tewerkstelling);
  • Er wordt een wervingsreserve aangelegd met een duurtijd van 2 jaar, mogelijk verlengbaar met 1 jaar.

Tewerkstellingsplaats: OCMW Overijse, Dr. J.P. Dieudonnéstraat 3, 3090 Overijse.

Wat biedt OCMW Overijse? Naast een salaris volgens de toepasselijke weddeschaal, bieden we je nog bijkomende voordelen zoals: maaltijdcheques van €8, gratis hospitalisatieverzekering voor jou en je gezin, tweede pensioenpijler, eindejaarstoelage, 75% tussenkomst in kosten openbaar vervoer, fietsvergoeding van €0,24/km, ruime vormingsmogelijkheden & overlegmomenten en een gunstige verlofregeling.
Word jij onze nieuwe collega? Stuur dan je kandidatuur, vergezeld van CV, motivatiebrief en kopie diploma, ten laatste op maandag 21 oktober 2019 per e-mail naar personeelsdienst@overijse.be, per aangetekende brief naar lokaal bestuur Overijse, Begijnhof 17, 3090 Overijse t.a.v. de Personeelsdienst, of kom ze persoonlijk overhandigen. De kandidaten die in aanmerking komen voor de functie zullen worden uitgenodigd voor een aanwervingsexamen dat zal plaatsvinden in de loop van november 2019.

Meer weten? Aarzel niet om meer informatie op te vragen over de functie, de arbeidsvoorwaarden en/of de selectieprocedure bij de Personeelsdienst via personeelsdienst@overijse.be of 02 785 34 43.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels