Bedrijf in de kijker: PAONLIN - met liefde voor vakmanschap en passie voor kwaliteit


PaonLin is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van een duurzame, bijzonder niet-toxisch werf, met een uitzonderlijke matte afwerking, oorspronkelijk bedoeld voor filmposterkunstenaars. Het bedrijf werd opgericht in 1934 door Arthur Linckx, die op zoek ging naar een zachter en veel minder toxisch materiaal dan de verf op oliebasis die destijds op de markt was. Met bescheiden middelen begon hij een mengsel van caseïne en pigmenten te maken, wat resulteerde in een verfpoeder dat gemakkelijk oplosbaar was in water.

In de jaren '30 ontwikkelde Arthur Linckx een onconventioneel kleurenpalet en een matte textuur die zeer gewaardeerd werd door een clientèle van professionele kunstenaars. De kennis van de caseïneverfproductie werd doorgegeven aan zijn zoon André, die het bedrijf in 1947 overnam. Met de komst van water gebaseerd kunstharsen, kwalitatief onvergelijkbaar aan eerdere harsen op waterbasis, liet André Linckx, uitstekend technicus, de formulering evolueren met een constante zorg voor kwaliteit, duurzaamheid en niet-toxiciteit

Recentelijk werd het bedrijf nieuw leven ingeblazen door een nieuw managementteam dat een jong en enthousiast team heeft aangenomen om de projecten dynamischer te maken. PaonLin biedt nu een verrassend product voor het creëren van mooie, duurzame en gezonde omgevingen. Het bedrijf is trots op zijn producten en is toegewijd aan duurzame en milieuvriendelijke praktijken.

Paonlin is een uniek en atypisch bedrijf met liefde voor vakmanschap en passie voor kwaliteit. Het bedrijf biedt klanten een product waar ze trots op kunnen zijn en garandeert een optimale klantenservice en snelle levering uit voorraad.

MEER INFO op: https://nl.paonlin.com/

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels