Onze sterktes

onze sterktes, parkmanagement, communicatie, zone overijse

1. Communicatie

De communicatie gebeurt zowel intern als extern. Op vlak van interne communicatie wordt er vooral gekeken naar het versturen van nieuwsbrieven, het organiseren van recepties en evenementen, het opmaken en beheren van bedrijvenlijsten en een vacaturedatabank alsook individuele kennismakingsgesprekken bij bedrijven. Op die manier wordt er getracht de bedrijven op terreinen nauwer met elkaar in contact te krijgen.

Op vlak van externe communicatie wordt vooral getracht een zo nauw mogelijke band te onderhouden met de gemeente Antwerpen, zodat alle informatie langs beide partijen zo snel mogelijk kan worden doorgespeeld. Daarnaast wordt waar mogelijk perscommunicatie ingelast, hetgeen zorgt voor een beter imago, een positievere uitstraling van het bedrijventerrein en een grotere aantrekkingskracht voor potentiële investeerders.

2. Samenwerken

Het belang van samenwerken op een bedrijventerrein kan niet hard genoeg worden benadrukt. De grootste vorm van samenwerken bestaat in het herbekijken van de basisfaciliteiten, zoals energie, afval en beveiliging via raamcontracten. Samenwerking op vlak hiervan resulteert in diensten aan een hogere kwaliteit, tegen een lagere prijs. Andere voordelen zijn een verbetering van de beeldkwaliteit van het terrein en het stimuleren van een transitie naar duurzamere energie en een duurzamere omgang met materialen.

3. Duurzaamheid

De derde grote sterkte die de VZW te bieden heeft, is de duurzaamheid. Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij het nemen van tal beslissingen, hetgeen een positief effect heeft op het imago van het bedrijventerrein, maar vooral op de toekomst van het terrein. Duurzame investeringen komen de reputatie, het kostenplaatje, de efficiëntie en het besef van verantwoordelijkheid voor de individuele bedrijven ten goede. Zo bent u ervan verzekerd dat het terrein ook in de toekomst bekend zal staan als een sterk en aantrekkelijk bedrijventerrein.

4. Unieke kennis

De unieke kennis die de VZW over de jaren heeft opgebouwd zorgen ervoor dat er weinig andere organisaties zijn die eenzelfde uitgebreide dienstenpakket kunnen aanbieden aan bedrijventerreinen binnen België. Op die manier kan de VZW verzekeren dat het bedrijventerrein in goede handen is, maar tegelijk streeft het ook iedere dag opnieuw naar nieuwe uitdagingen en oplossingen die het voor de bedrijven binnen het terrein nog aangenamer maken om op te werken.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels